School T-shirts

Leerlingen van de RKB de Hoeksteen hebben een eigen school T-shirt.

 

Voor wie zijn de T-shirts?

De T-shirts worden gedragen bij evenementen waar we als school aan meedoen en zijn daarom bedoeld voor de kinderen vanaf groep 3. De T-shirts zijn er in 4 maten, namelijk 5-6jr, 7-8jr, 9-11jr en 11-13jr.

 

Wanneer wordt het t-shirt gedragen?

Vanuit school zal worden aangegeven wanneer het school T-shirt moet worden gedragen. In principe zal dit zijn activiteiten zoals het schoolvoetbal en de avondvierdaagse. Het is niet de bedoeling dat het shirt wordt gedragen bij activiteiten buiten school, bijvoorbeeld bij een hockey- of voetbaltraining. 

 

Hoe kom ik aan een T-shirt?

Elk kind ontvangt in groep 3 een eerste T-shirt. Als dit na een tijdje te klein is kan het schone t-shirt worden omgeruild voor een grotere maat. Is het kwijt of kapot? Dan kan er voor 5 euro een nieuwe worden gekocht. De OR organiseert momenten waarop een T-shirt kan worden opgehaald of geruild. Dit wordt via Social Schools aangekondigd.

 

Bij het verlaten van de school...

Mag het Hoeksteen T-shirt gehouden worden! Indien gewenst kan het ook teruggeven worden voor duurzaam hergebruik. In dat geval kan het T-shirt aan het eind van je laatste schooljaar worden ingeleverd bij de OR. Het inlevermoment wordt via Social Schools bekend gemaakt.

 

Wasvoorschrift

Het advies luidt:

- wassen op max. 30 graden
- binnenstebuiten wassen
- NIET chemisch reinigen
- NIET in de droger
- NIET strijken!

Op deze manier hopen we dat de T-shirts er lange tijd stralend blijven uitzien!

 

De coördinatie van de T-shirts wordt verzorgd door de ouderraad, Te bereiken via :or@hoeksteenbussum.nl