School T-shirts

Leerlingen van De Hoeksteen hebben een eigen school T-shirt. De T-shirts worden gedragen bij sportevenementen waar we als school aan meedoen en zijn daarom bedoeld voor de kinderen vanaf groep 3. De T-shirts zijn er in vier maten: S, M, L en XL.

Wanneer dragen?

De school zal aangegeven wanneer de kinderen het T-shirt aan moeten. In principe zal dit zijn bij het schoolvoetbal en de avondvierdaagse. Het is niet de bedoeling dat het T-shirt tijdens de hockey of voetbaltraining gedragen wordt.

Aanschaf

De OR beheert de T-shirts en organiseert momenten waarop een T-shirt kan worden aangeschaft. Deze dagen vallen vaak vlak voor een evenement waarbij de T-shirts worden gedragen en worden via de nieuwsbrief bekend gemaakt. Het T-shirt is te verkrijgen tegen betaling van € 5,00 borg.

Ruilen

Als het T-shirt te klein (geworden) is kan het geruild worden op dezelfde data als de T-shirts aangeschaft kunnen worden.

Inleveren

Voor de schoolverlaters van groep 8 organiseren we aan het einde van het schooljaar een inlevermoment. Per mail of nieuwsbrief maken we dit inlevermoment bekend. Voor kinderen die tussentijds de school verlaten kan er contact worden opgenomen met de OR. Bij inlevering van het shirt wordt de € 5,00 borg teruggegeven.

Wasvoorschrift

Het advies luidt:
- wassen op 40 graden
- binnenstebuiten wassen
- NIET in de droger

Op deze manier hopen we dat de T-shirts er lange tijd stralend blijven uitzien en de kleurverschillen niet (te) groot worden.

Contact

De coördinatie van de T-shirts wordt verzorgd door de ouderraad, te bereiken via: or@hoeksteenbussum.nl .